Young Connect Århus

Koordinator Århus

Karin Skotte Kaimson
kk(at)kfumsoc.dk
Mobil: 2462 8565

FO-byen, Frederiksgade 78 C
8000 Aarhus C

Karin

I Århus har vores koordinator, Karin, til huse i FO-byen i hjertet af byen. Med kort afstand til Århus H er det nemt at komme forbi, hvis man som mentor eller mentee skal have sig en snak, eller når alle mentorerne mødes til fyraftensmøder ca. hver 4. uge.

Karin er en ægte aarhusianer, 54 år gammel, og har to skønne adoptivdrenge. Hun er uddannet pædagog i 1990, og har siden taget en lang række efteruddannelser og kurser, hvorfor hun har en solid, bred forståelse for mange af de udfordringer, vores mentorer og mentes står med. Senest har hun taget en taget ”Den Sociale Diplomuddannelse i Børn og Unge” i 2015. Pt. er hun i gang med en treårig MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapeut) uddannelse, hvilket hun forventer at afslutte i 2018.

Karin er desuden selv frivillig hos ”De hjemløses julefrokost” i Århus.

Young Connect Århus, Syddjurs og Odder

Med udgangspunkt i vores kontor på Frederiksgade i hjertet af Århus tilbyder vi anbragte og tidligere anbragte unge fra 14-30 år frivillige kontaktfamilier og/eller frivillige mentorer. Tilbuddet er til nuværende og tidligere anbragte unge i Aarhus samt omegnskommunerne.