SAMARBEJDSPARTNER

   

ARBEJDER DU MED UNGE I ALDERGRUPPEN 12-25 ÅR?

Young Connect Rådgivningen søger løbende nye samarbejdspartnere, der kan hjælpe os med at nå ud til de unge. Møder du til daglig unge i dit virke – måske som socialrådgiver, studievejleder, lærer, præst, i kommunen eller noget helt sjette – så hører vi meget gerne fra dig.

  

HVAD TILBYDER VI?

Young Connect Rådgivningen er et tilbud om gratis rådgivning til alle unge i alderen 12-25 år i Vejle og Aarhus. Vi bruger frivillige rådgivere, der hjælper de unge via den udviklingsstøttende samtale med at sætte ord på deres følelser og tanker, så de unge kan blive rustet til at håndtere deres udfordringer og komme videre samt forebygge, at problemerne vokser sig større. I Young Connect Rådgivningen springer man køen over og kan komme til med det samme.

Læs mere

VIL I VÆRE MED?

Vi kommer altid gerne ud og fortæller om projektet og om, hvad vi kan tilbyde. Om det er over en kop kaffe eller på et teammøde er helt op til jer og jeres behov. Vi kan også være interesserede i at rykke rådgivningen ud et antal gange til et lokalområde, en skole eller lignende, såfremt I ser et behov for det.

Kontakt vores projektkoordinator eller projektleder for at høre mere eller aftale et møde.