YOUNG CONNECT RÅDGIVNINGEN

Young Connect Rådgivningen er et tilbud til udsatte unge i alderen 12-25 år, der tumler med forskellige udfordringer. Fra kærestesorger, mobning og ensomhed til fx problemer i hjemmet og med skolen. Vi har åbne, anonyme rådgivninger i Århus og Vejle, hvor vores dygtige frivillige sidder klar til at hjælpe.

Rådgivningen er naturligvis helt anonym. Du behøver ikke kontakte os på forhånd eller bestille tid. Du skal blot dukke op indenfor åbningstiden. Vi har på vores lokationer et velkomstområde, hvor du vil blive taget godt imod af de frivillige. Det er som udgangspunkt de samme frivillige du vil møde på faste ugedage

Du finder os i Vejle og Århus, fordi vi ønsker at være tilgængelig for så mange unge som muligt. Byerne er tilknyttet den samme koordinator, så vi sikrer en ensrettet linje og godt samarbejde på tværs af byerne.

  • Vejle: Café Parasollen, Vestergade 16C. Åben rådgivning hver tirsdag kl. 16-18.
  • Aarhus: FO-byen, Frederiksgade 78C. Åben rådgivning hver onsdag og torsdag kl. 16-18.

Hvis du, dit barn, din elev, en bekendt eller lignende kunne have behov for eller lyst til at høre mere om rådgivningen, inden du/I møder op, er man altid velkommen til at kontakte vores dygtige koordinator, Trine Risvig, på tri(at)kfumsoc.dk / 5124 9392.

Yderligere information